Şcoala MIHAI EMINESCU Ighiu

 

Migrare aplicatie afişare situaţie şcolară!

In urma îmbunătăţirilor aduse (plus conexiune şi server mult mai rapid), a extinderii funcţionalităţilor sale, aplicaţia pentru afişarea online a situaţiei şcolare - AMICUS- şi-a schimbat adresa de internet. Ea poate fi accesată la adresa http://alba.neweducation.ro. Datele de conectare nu mai sunt valabile, cei interesaţi, părinţi şi cadre didactice, vă rog să mă contactaţi pe adresa vlasin@gmail.com (sau prin formularul de contact de pe site-ul www.neweducation.ro) pentru a primi alte date de conectare.

 Director

Prof. Ioan Vlaşin

 

 

 

 

View User Profile for Admin
Posted by Site admin Wednesday, January 27, 2010 9:25:07 PM

 

Convocare la aniversare!

Stimaţi elevi, părinţi, colegi,

Domnitorul poeziei româneşti, D-l Mihai Eminescu, vă invită să luaţi parte la activităţile prilejuite de aniversarea a 160 de la naşterea sa, vineri, 15 ianuarie 2010, de la ora 9,30.

Invitatul special din acest an este d-l Prof.univ.dr. Gheorghe Remete de la Facultatea de Teologie, Universitatea 1 Decembrie, Alba Iulia.

Vă aşteptăm la sărbătoarea noastră şi vă asigurăm că veţi pleca mai bogaţi sufleteşte.

Cancelarul Domniei Sale,

Prof. Ioan Vlaşin

 

 

 

View User Profile for Admin
Posted by Site admin Thursday, January 14, 2010 11:27:05 AM

Program de formare a debutantilor in invatamant 

     ISJ Alba vine in intampinarea debutantilor in invatamant cu un program de formare care se desfasoara in zilele de 12 si 13 noiembrie 2009. Pentru mai multe detalii aici.

 
View User Profile for Nicu Truta
Posted by Site admin Thursday, November 05, 2009 11:00:20 AM

Agenda metodica 2009 - 2010 

A aparut Agenda Metodica pentru anul scoalr 2009 - 2010, cei interesati o pot viziona aici.

View User Profile for Admin
Posted by Site admin Thursday, November 05, 2009 10:13:17 AM Categories: Anunt general

Site-ul admiterii 2009 

Pentru elevii care termina în acest an clasa a VIII-a a fost publicat Site-ul admiterii 2009, care poate fi accesat la adresa www.admitereliceu.ro . Aici pot fi găsite informaţii despre toate locurile ce pot fi ocupate de absolvenţii clasei a VIII în toată ţara.

View User Profile for Admin
Posted by Site admin Wednesday, June 10, 2009 9:38:54 AM Categories: Anunt general

 

Avem onoarea de a vă invita pe site-ul pe care am centralizat aproape toate opţiunile noastre privind educaţia: www.neweducation.ro.

Aici puteţi găsi foarte multe informaţii utile, de la dezvoltarea personală şi comunicare până la filozofia educaţiei, legile învăţării, etc..

O secţiune specială este pentru părinţi. În secţiunea video puteţi găsi un curs de educare a părinţilor, în care sunt abordate toate problemele de bază cu care se confruntă părinţii.

1.06.2009

View User Profile for Admin
Posted by Site admin Monday, June 01, 2009 9:03:09 AM Categories: Anunt general

15 ianuarie 2009 - zi de sărbătoare. Invitaţie 

La Şcoala cu clasele I-VIII „Mihai Eminescu” Ighiu ziua de 15 ianuarie este consacrată activităţilor legate de comemorarea patronului spiritual al şcolii. Elevii de gimnaziu din structurile aparţinând şcolii (Ighiel, Ţelna şi Ighiu) se vor reuni la ora 10 la şcoala de centru pentru a lua parte la aceste manifestări.  Activităţile sunt realizate de cadrele didactice în colaborare cu personalul specializat de la Biblioteca şi Casade Cultură Ighiu. Sunt invitaţi părinţii şi personalităţi care se implică în viaţa şcolii din Ighiu, dar primim cu braţele deschise pe toţi cei într-un gînd cu noi.
Prima activitate va fi un parastas adus spre pomenirea lui Mihai Eminescu.
Apoi se vor prezenta comunicări ale cadrelor didactice şi ale invitaţilor în amintirea lui Mihai Eminescu care vor încerca să prezinte temele de bază ale operei sale, persoana sa complexă , de înaltă cutură.Vor fi evidenţiate aspecte din activitatea sa jurnalistică din care reiese corectitudinea, viziunea lui asupra problemelor politice dar şi dragostea pentru semeni şi românii de pretudindeni, cu deosebire cei dinafara graniţelor de atunci ale României.
După aceasta se va prezenta dramatizarea unei poezii din opera eminesciană.
Următoarea activitate va fi o prezentare a unei întruniri Junimea la care sunt „prezenţi" Titu Maiorescu, Veronica Micle, I. L. Caragiale, Ion Creangă, Ioan Slavici, cu scenete, dialoguri, opinii din operele acestora.
Va urma un program artistic cu poezii, cântece, din opera lui Mihai Eminescu şi dansuri populare.

Sponsor pentru produsele oferite elevilor - SC Transeuro SRL Ighiu.

View User Profile for Admin
Posted by Site admin Wednesday, January 14, 2009 10:16:56 AM

Tutoriale pentru informatică 

Pentru cadrele didactice şi elevii şcolii noastre am postat tutorialele furnizate împreuna cu Ael pentru instruire la informatică. Ele pot fi accesate urmând următorul link: Tutoriale informatică

View User Profile for Admin
Posted by Site admin Thursday, January 08, 2009 2:04:55 PM

Iar la şcoală, cu unelte noi 

Am căutat multă vreme un program cu care să se poată construi relativ simplu conţinuturi educative interactive pentru Web. De aceea m-am bucurat mult când am găsit Xerte, căruia i-am şi făcut o scurtă prezentare. Este un program cu care se pot mulţumi şi avansaţii căci poţi să creezi obiecte noi, dar şi începătorii care pot utiliza din resursele disponibile o mulţime de obiecte ce pot fi puse în pagina web. Mai bucuros am fost când am văzut că e gratuit, mai ales că aşa ceva nu găsisem nici pe bani....

O scurtă prezentare/introducere poate fi văzută aici: www.scoalaighiu.ro/xerte/

Vă invităm pe toţi cei interesaţi să creaţi noi unelte pentru eficientizarea instruirii şă îl folosiţi cu încredere, iar produsele vor fi puse online pt. ca  să fie de folos celor care au nevoie de informaţii suplimentare.

View User Profile for Admin
Posted by Site admin Tuesday, January 06, 2009 8:09:54 PM Categories: Anunt general

Crăciun fericit, un an nou 2009 mai bun tuturor! 

SĂRBĂTORI FERICITE ŞI „LA MULŢI ANI!”

Cu ocazia Sfintelor Sărbători ale Naşterii Domnului Iisus şi a Noului An vă dorim să se împlinească în viaţa dumneavoastră varianta Mioriţei din colindul „Trei păstori”. Astfel vă dorim să aveţi prieteni ca fraţii cu care bine să va sfătuiţi, să lucraţi împreună cu voioşie şi într-un gând, cu spor şi multă binecuvântare. Să primiţi răsplată înzecită pentru binele pe care îl faceţi, pace, bucurii, fericire şi armonie alături de cei dragi, multe şi mari împliniri.

Pentru elevi  spor la învăţătură şi îmbogăţire sufletească, iar şcoala să vă aduc acea pregătire de care să vă folosiţi şi să vă bucuraţi toată viaţa! Să vă amintiţi de ea întotdeauna cu bucurie!

 

Cu respect.

Director, Prof. Ioan Vlaşin

View User Profile for Admin
Posted by Site admin Monday, December 22, 2008 8:22:41 PM Categories: Urări
Page 9 of 10 << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>
Copyright 2008