Şcoala MIHAI EMINESCU Ighiu

Iar la şcoală, cu unelte noi 

Am căutat multă vreme un program cu care să se poată construi relativ simplu conţinuturi educative interactive pentru Web. De aceea m-am bucurat mult când am găsit Xerte, căruia i-am şi făcut o scurtă prezentare. Este un program cu care se pot mulţumi şi avansaţii căci poţi să creezi obiecte noi, dar şi începătorii care pot utiliza din resursele disponibile o mulţime de obiecte ce pot fi puse în pagina web. Mai bucuros am fost când am văzut că e gratuit, mai ales că aşa ceva nu găsisem nici pe bani....

O scurtă prezentare/introducere poate fi văzută aici: www.scoalaighiu.ro/xerte/

Vă invităm pe toţi cei interesaţi să creaţi noi unelte pentru eficientizarea instruirii şă îl folosiţi cu încredere, iar produsele vor fi puse online pt. ca  să fie de folos celor care au nevoie de informaţii suplimentare.

View User Profile for Admin
Posted by Site admin Tuesday, January 06, 2009 8:09:54 PM Categories: Anunt general

Crăciun fericit, un an nou 2009 mai bun tuturor! 

SĂRBĂTORI FERICITE ŞI „LA MULŢI ANI!”

Cu ocazia Sfintelor Sărbători ale Naşterii Domnului Iisus şi a Noului An vă dorim să se împlinească în viaţa dumneavoastră varianta Mioriţei din colindul „Trei păstori”. Astfel vă dorim să aveţi prieteni ca fraţii cu care bine să va sfătuiţi, să lucraţi împreună cu voioşie şi într-un gând, cu spor şi multă binecuvântare. Să primiţi răsplată înzecită pentru binele pe care îl faceţi, pace, bucurii, fericire şi armonie alături de cei dragi, multe şi mari împliniri.

Pentru elevi  spor la învăţătură şi îmbogăţire sufletească, iar şcoala să vă aduc acea pregătire de care să vă folosiţi şi să vă bucuraţi toată viaţa! Să vă amintiţi de ea întotdeauna cu bucurie!

 

Cu respect.

Director, Prof. Ioan Vlaşin

View User Profile for Admin
Posted by Site admin Monday, December 22, 2008 8:22:41 PM Categories: Urări

 

Pagina cu informaţii pentru cadrele didactice a fost deschisă aici - www.scoalaighiu.ro/informatii-cadre-didactice.aspx , în secţiunea Şcoala online.
Pagina cu informaţii utile pentru elevi (Admitere, teze, etc.) poate fi accesată aici: http://www.scoalaighiu.ro/informatii-pentru-elevi.aspx, în aceeaşi secţiune, Şcoala online.

View User Profile for Admin
Posted by Site admin Friday, November 14, 2008 7:09:11 PM Categories: Anunt general
Page 9 of 9 << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Copyright 2008